26. 6. 2008

Kung Fu Panda

Velice mne překvapil Kung Fu Panda na DS. Podobně jako vzorový film. Původně jsem to ani nechtěl hrát / vidět, ale náhoda tomu chtěla, že jsem se do toho docela dostal a jsem poměrně spokojený. Jediným problémem je dětské pojetí hry. Jakmile tohle člověk překousne, bude odměněn.

Hned ovládání pomocí šipek a stylusu má perfektní odezvu a skvěle se to ovládá. Ťukáním se chytají objekty, tažením se hází, případně útočí. Je možné útočit ve všech směrech, takže protivníka chytit, vyhodit nad sebe a útočit zespoda - tempo hry je tomu přizpůsobené, u složitějších triků se na chvíli zastaví čas a my můžeme v klidu zaměřit.

Další pochvala jde ke skvělé 3D grafice, která patří rozhodně mezi lepší průměr, co se technologie týče, ale hlavně design krásně zapadá, takže je na to radost pohledět - a to přesto, že jde v jádru věci o klasickou 2D hopsačku. Velice dobrou ovšem, s bitkami, které by mohl Double Dragon závidět. Mise jsou proložené 2D ručně kreslenými obrázky, radost pohledět.

Prakticky celá hra je i nadabovaná a obecně zvuková stránka věci je na výši. Prostě se to dobře hraje, kouká i poslouchá. Jestli to nebude moc krátké, tak si to snad i koupím!

Žádné komentáře:

Okomentovat