20. 6. 2008

Heavenly Sword

Jo jinak jsem dojel Heavenly Sword. Čistej čas asi sedm hodin :(. Ale není to nejhorší, z bazaru za 900 (a je to zřejmě nejvíce bazarovaná hra, jelikož počet kusů ve vitríně výrazně převyšoval počet jiných bazarových her)... Shrnul bych to takto:
Začátek hry je humus vopruz. GoW2 vypadá lépe, než první levely HS!
V první třetině hry získáme Heavenly Sword a nejenže to začne být zábavné, ale navíc se diametrálně zlepší grafika.
Po půlce hry přijde stereotyp, ale máme možnost jednu pasáž hrát za jinou postavu jiným stylem - a to docela osvěží.
Stereotyp pokračuje.
Konec hry je ale najednou nečekaně orgastický. Dlouho jsem se těšil na hru, kde budou OPRAVDU MASOVÉ scény. HS mne uspokojilo. Odhadem tak 5000 vojáků se na vás vrhne a vy je čistíte - z počátku dělem, následně bazukou a nakonec mečem.
Bossové jsou docela hezcí, ale z herního hlediska nic moc. Nebyla je radost zabíjet. Finální boss byl docela zklamání, i když byl hodně tuhej. Měl ale jen tři fáze, které se od sebe prakticky nelišily a hlavně - boss má obrovská křídla, kterejma zakreje celou obrazovku a vidím hovno. Nakonec jsem ho dal, i když mi zbyl jen pixel zdravíčka - to zase jako jo, to bylo fajne.
Musím ale pochválit cutscény a hlavně herecké výkony s dabingem hlavních záporáků. Mají neuvěřitelně vtipný náboj a precizní animaci tváře - radost pohledět, to mně fakt bavilo.
Story jako taková je ale dost slabá. Vyvolená Nariko, bla bla bla, meč posvátný, bla bla bla, všechny zabije, bla bla bla a obětuje se, konec.
Celkově - hra mne chvílemi velice bavila, chvílemi jsem kroutil hlavou, žádné bonusy (po dohrání hry se odemkne "Hell" obtížnost - ale kdo by to hrál podruhé?), občas jsem se smál - inu 6,5/10, ať nežeru. Vykradenej GoW, místy docela dobře vykradenej, ale celkově žádnej zázrak a to vše v délce silně podprůměrné. Pro zajímavost - jde asi o největší hru na PS3 - 18 GB.

Žádné komentáře:

Okomentovat