27. 6. 2008

Doporučené hry pro PS3

Problém Playstation 3 je množství her, které je v současné době poměrně žalostné, co se kvalitních titulů týče. Takže co si určitě kupte:

Metal Gear Solid 4 - bez diskuze vrchol herního designu, uměleckého díly a uzavření příběhu jedné obrovské ságy. Jedna z nejlepších her všech dob.
Gran Turismo 5 (Prologue) - v současné době je k dispozici jen placená demoverze "Prologue", ale již ta dává tušit, že výsledná hra bude pokračování v zajetých kolejích.
GTA4 - Nico Belic není ani náhodou lepší než CJ ze San Andreas. Nico Belic je někdo úplně jiný a nesnese příměr jen tak s kýmkoliv. GTA4 není konkurence San Andreas. Je to jedna z nejluxusnějších her, jeden z nejintenzivnějších herních zážitků právě proto, že jde o úplně novou hru. Nelze než doporučit.
Soul Calibur 4 - proti veškerému očekávání jde o velice svěží a živou bojovku s plejádou dobrých nápadů a svižnou hratelností - easy to learn, hard to master.
Demon's Souls - vzhledem k roku 2009 jde o velice obtížnou, ale zároveň velice uspokojivé akční RPG, které si na nic nehraje. Geniální práce s leveldesignem a originální přístup k hráči v kombinaci s neopakovatelnou atmosférou znamená, že tuto hru prostě musíte mít.

Jestli něco vyjde časem, tak to sem doplním.

1 komentář: