8. 9. 2008

DJ Sádlo vrací úder

Nerad vynáším z diskuzáků, ale občas si nemůžu pomoct, to jsou perly, o které se musím podělit. DJ Sádlo v rámci debaty "Proč mi Morrowind připomíná MMORPG a nemám ho tedy rád":

DJLARD: Taky jsem Daggerfall nehral dlouho. Silene se mi libila grafika Daggerfallu (hezky barevna) Morrowind uz se mi tak nelibil a navic mne stval ten system file addonu. Porat aplikovat jakesi updaty atd atd... nevim. Proste mne to tak nechytlo. A mmorpg mi to pripomina v tom ze je tam moc lidi ve meste. A kdybych to jeste rozjel po netu tak to by mne uz vubec nebavilo. Takhle. Bavilo by mne to pokud bych mel tak rok cas.

Asi mu někdo hacknul account na Playstation Network.

2 komentáře:

  1. Hehe, to zase někdo něco vypustil do éteru :D

    OdpovědětVymazat
  2. Trochu OT. Ohledne to PSN vs vlastnictvi media:
    Ja zatim jednoznacne preferuju nakup velkych her(ted nemyslim PSN hricek za 2stovky) jako medium a to z jednoho prosteho duvodu - medium lze po dohrani(nebo pokud hra nebavi) bez problemu a prekazek prodat za celkem slusnou zustatkovou cenu a je to obvykle fair obchod pro kupujiciho i prodavajiciho...a napr. 200kc ztraty mezi nakupni a prodejni cenou mi bez problemu vynahradi hodiny stravene hranim.

    Diky bohu za to ze neexistuje zadny hack PS3!!! Nakoupily by si to akorat socky bez penez, zhroutil by se fungujici trh s originalkama, narusila by se soudrznost hracu PS3...a ted me sezerte :)

    OdpovědětVymazat