27. 6. 2008

Hack PSN je snadnější, než ztratit médium se hrou

Jsou lidé, kteří mají nějaké osobní preference, které jsou více méně pochopitelné - rozhodně se nad nimi nehodlám nijak vzrušovat. Horší je, když tomu zmíněný člověk začne dávat naprosto nesmyslné argumentace, které tlačí do extrému, až ze sebe udělá blba. Například debata o originálních hrách - krabicovka vs digitální download. Někdo má raději krabice, jiný zase digitál, každému podle jeho potřeb. Ovšem výtečná je argumentace, že hmatatelné médium je lepší z důvodu fyzického vlastnictví originálu (už tady se musím pozastavit, že ztratit nebo poškodit médium je určitě jednodušší, než hacknout můj účet na Playstation Network a "ukrást" mi tam nakoupené originály, ale budiž).

TRAGEDY : Můžeš zálohovat na externí disk. Ale je to zytečnost, protože si to kdykoli můžeš zdarma stáhnout znovu.

DJLARD: I kdyz se nekdo hackne na PSN a vse treba blokne???

TRAGEDY: Jako myslíš že někdo hackne Sony servery a všechny uživatelský účty smaže včetně záloh? :) Jak asi myslíš že je tento scénář pravděpodobný? :16)

DJLARD: Jsou takovi blazni... Jednoho znam...

1 komentář:

  1. Lidi, lidi, tehdy se to zdálo nemožné, ale od minulého tejdne je to skutečnost. Prostě se někomu podařilo hacknout psn. Čekám až to konečně rozběhnou, většina her co mám jsou online.

    OdpovědětVymazat