26. 2. 2009

It's BACK!!!

Sedíme takhle s Drokkem a probíráme taktiky v Battlefield Bad Company online. Máme v sobě asi tak třetí lahev vína, když ani nevím jak k tomu přesně došlo - vytáhl krabici starých disket, chvíli šátral a najednou mi podává něco, co je mi důvěrně známé, jenom prostě na to člověk zapomíná...

Sevřelo se mi srdce a na okamžik jsem se ocitl na střední škole v druhém ročníku. Sedím s Drokkem v lavici a podávám mu HO. Vyvoleného. Nejlepšího. Svatého. Od té doby jsem JEJ nelaskal v dlaních, ale je ZPÁTKY. ON se vrátil!

Sentimentální nejlépe ilustrují fotky:


Ano, je to legendární disketa 28 (jóó, to byly časy, kdy jsem si organizoval diskety).


Bez zajímavosti není, že za ta léta se poškodil pouze jeden soubor a to END, který není pro hraní vůbec potřeba ;). Takže je vlastně všechno v nejlepším pořádku.


Díky Drokku.

4 komentáře:

  1. Já jsem si uchoval od DM jen papírovou kopii manuálu, na které je popis kouzlení. :) Teď nevím, jestli jsem ho vůbec kdy měl jako originálku, ale spíš ne. Co dodat k obrázkům - Paráda. Někdy bych si rád zahrál Chaos Strikes Back, který se mi do rukou nikdy nedostal.

    OdpovědětVymazat
  2. Tiez som nemal original (a ani nemam :( ), ale co si pamatam, tak sme spolu s brachom rozlustili vsetky runy len na zaklade jedneho poznatku a to, ze FUL IR je fireball (a vedeli sme, ktore znaky k nemu patria). Na ostatne sme prisli, formou pokus-omyl. Jo, to boli casy dobrych, piratsky sirenych :) hier

    OdpovědětVymazat
  3. To já měl výhodu, protože runy byly popsané v nějakém starém Excaliburu - ta stránka z fotokopírky byla dost ohmataná. Ale jinak jsem většinu kouzel našel v pozdemí a nějaké vyzkoumal experimentováním.

    OdpovědětVymazat
  4. Ted si pamatuju, ze snad na jedno kouzlo jsem taky prisel zpusobem pokus omyl. Mozna to byl ten fireball, nevim, moc si na to nepamatuju.

    OdpovědětVymazat