21. 7. 2009

Fez

Také máte někdy ten pocit, že víte alespoň povrchně o všem důležitém v oboru, který vás zajímá? Přesto mne dokáže vždy něco překvapit. Včera to byl inženýrskej, kterej bez jakéhokoliv vysvětlení mrsknul do diskuze obrázek, který jsem vážně nepochopil.


Takže jsem se zeptal kamaráda Googla, ale moc daleko jsem také nedošel. Až nakonec kamarád Wiki poradil. Ono je to fakt gamesa.


Jestli to dobře chápu, tak jde o herní princip ne nepodobný Super Paper Mario, což je skvělá hra mimochodem, ale v pokročilejším grafickém a prostorovém kabátu. Grafický design vypadá naprosto úchvatně, jsem na hru zatraceně zvědavý.


V současné době se připravuje hra pro XBOX 360, respektive pro XBOX Live Arcade - na rok 2010. Verze pro Playstation 3, PC, Mac nebo Wii se zvažují, jisté ale je, že nebude verze pro Jaguara (chjo).

4 komentáře:

  1. Dave, sorry za UPLNY offtopic, ale neda mi to, abych se te nezeptal jako fanouska RPG. Co rikas na Demons Soul? Mel si uz moznost si to zahrat?

    Ptam se proto, ze na PS3 me jeste zadna hra nedostala tak do kolen jako tato. Snad nikdy sem mi nestalo, abych nejakou hru tak miloval a nenavidel zaroven. U zadne jine hry me nezabil prvni boss jeste v tutorialu a zadne jine hry sem nehral prvni level asi 10x jen abych se dostal dal...

    Fakt by me zajimal tvuj nazor (z titulu autority v oboru her a internetove celebrity :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem to nehrál ;). Ale z doslechu mám celkem kladné reakce. Leč si nejsem jistý, jestli je to hra pro mne. Jsem na ni ale zvědavý, to ano!

    OdpovědětVymazat
  3. Když už je ten offtopic, tak co řikáš na ty nový scany z RAGE? :D

    http://forums.3drealms.com/vb/showpost.php?p=887409&postcount=574

    OdpovědětVymazat
  4. Koupim xbox 360 arcade zn. levne.

    OdpovědětVymazat