4. 6. 2012

Pozvánka na Amiga Banshee party 8.-10.6. 2012


Vážení kamarádi, amigisté, ale i nezávislí pozorovatelé. Dovolte, abych vás pozval na svátek nejsvatější - Amiga párty v papírnách ve Vraném nad Vltavou. Objektem prvních letních oslav je náš milovaný počítač Amiga a s ním spojené hry, pařby, lamači joysticků, ale i jiná prezentace ve formě dem, softwaru, ale i hardwaru. Počítám s bohatou a pestrou účastí všech možných Amig, od těch nejmenších, po ty největší. Od těch nejslabších, po ty nejsilnější. Jistě se objeví i osmibitové stroje jako C64 a pravděpodobně také ZX Spectrum, ale to není zaručeno. Zaručeno ale je, že od pátečního odpoledne do nedělního poledne se bude veselit a smát se s kamarády nad jedním z nejlepších strojů všech dob, které lidstvo kdy stvořilo.

Lokalita je ta samá, jako minule - takže platí zde několik bezpečnostních pravidel. Zestručním to - pohyb po papírnách je povolen pouze po vyznačených cestách. Jakékoliv porušení tohoto pravidla bude mít za následek vyloučení z dopravy. Dále mám jedno doporučení - pokud se hodláte vydat automobilem, tak upozorňuji, že cesta mezi Zbraslaví a Vraném je obvykle plná nebezpečných cyklistů, kteří nedbají úzkosti silnice a motají se pod kola motorizovaným účastníkům silničního provozu. Snažně vás prosím, abyste bicykl nepoužívali a jedete-li autem, věnujte zvýšenou pozornost a nižší cestovní rychlost. Ta cesta opravdu není přehledná a již mnoho pacientů se radovalo z dobrovolných dárců orgánů. (Já jsem už přejel několik dětí v takovém tom přívěsu za kolo, neboť rodič v prosté zatáčce dítko prostě vyklopil bez povšimnutí na silnici a i když jsem dupnul na brzdy, zbyl na silnici jen mastnej flek).


Nemáte-li vůz ani bicykl, nezapomeňte, že do Vraného se dá celkem dobře dojet i vlakem! Romantici si mohou dokonce dopřát luxusu - jet autobusem až do Strnad a pak přívozem na druhou stranu do Vraného.

Parkování v areálu není problém, poblíž je hospoda, ale na místě bude i točené pivo (příspěvky vítány, dobrovolná výše).

Jelikož se snažím každou akci pojmou trochu tématicky, zvolil jsem pro tento rok Banshee, neboli snad jedinou plnotučnou AGA střílečku na naše miláčky s opravdu obdivuhodnou paletou úmrtí panáčků. Ale hrát se bude samozřejmě všechno, co vás napadne - Worms, Lotus (i po kabelu), Shadow of the Beast, Superfrog, Chaos Engine, Stunt Car Driver, Project X, Turrican a nevyhneme se ani demům nebo ukázkám možností tohoto skvělého hardwaru.

Takže se na vás všechny moc těším!

P.S.: Pokud byste rádi věděli, do čeho zhruba jdete, tady najdete pár starších ročníků téže akce:
Amiga Worms párty 2010 (pozvánka)
Amiga Lotus párty 2007

Žádné komentáře:

Okomentovat