21. 4. 2010

Pubcast 02

Proti původnímu plánu jsme natočili druhý Pubcast za prakticky stejných okolností, jako minule. Tedy bez přípravy a silně pod vlivem (takže ano, trochu šišlám). Omluvou pro nás budiž fakt, že jsme šli s Drokkem na pivečko zcela náhodou, neplánovaně - a až v pokročilé hodině mne napadlo, že bychom mohli jako spáchat pubcast. A také se tak stalo. Nakonec se to ale celkem poslouchat dá, dbal jsem i na slyšitelnost páně Drokka.

Otázky jsem ale ve skutečnosti měl připravené, jenom jsem netušil, že je použiju zrovna teď. První otázka - jaká hra si zaslouží pokračování. Druhá otázka - jakou hru ukázat mimozemšťanům bez znalosti naší kultury, aby pochopili, co to jsou počítačové hry.

25 minut zkráceného rozhovoru ve formátu MP3 - enjoy!

10 komentářů:

  1. Kvalita zvukoveho zaznamu je oproti minulemu podcastu neposlouchatelna. Predpokladam, ze diktafon mas stejny, takze jsi to asi zmrsil pri prevodu (oproti minule polovicni bitrate).

    Masi

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, bitrate jsem dal skutečně nižší, ale zatím jsi první, kdo si stěžoval. Já jsem teda na zvuk kopyto, takže v rozdíl proti WAV a MP3, co jsem udělal, mi přijde nulový.

    OdpovědětVymazat
  3. Já s poslechem neměl problém, v metru se sluchátky v klidu. Navíc po nastavení equalizéru na "voice" skoro zmizely ruchy na pozadí a já slyšel prakticky jen diskutující

    OdpovědětVymazat
  4. Kvalita zvuku je dostatečná. Ale s odpověďmi jsem nebyl moc spokojenej :-) Mimozemšťanům předvést jedině Space invaders, to je jasný

    OdpovědětVymazat
  5. Dave, nebudes tomu verit, ale nasel jsem recenzi na DM3 :) pokud se dostanu ke scanneru, tak to nekam upnu a hodim sem link.

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem ji mezitím sehnal, ale jestli to uděláš v nějaké super kvalitě, beru. Můj zdroj mi to naskenoval čitelně, což je OK, ale pro výřezy se screenshoty málo. Díky.

    OdpovědětVymazat
  7. tady je to zatim slusna kvalita v jpg:
    http://www.edisk.cz/stahni/66940/dm3_recenze.zip_5.49MB.html

    uploaduju jeste RAW verzi primo ze scanneru (300 dpi bmp), ale to chvili potrva. link sem hodim cca do hodiny.

    OdpovědětVymazat
  8. nesnasim uploadovani na adsl lince. ale tu je slibena hq

    http://www.edisk.cz/stahni/91721/dm3_recenze_HQ.zip_54.01MB.html

    OdpovědětVymazat