10. 6. 2009

Sisyfos 2009


Když už budu na této akci vystupovat, tak mne Kofila poprosil, jestli bych jako neudělal nějakou propagaci. No, proč ne. Nečekám, že se díky tomu ztrojnásobí počet návštěvníků, ale pokud to nemáte do Heřmanova Městce daleko, možná by vás to mohlo zajímat. Tématem festivalu je "Hra", ovšem jak jsem to špatně pochopil napoprvé - nejde o hry v tom smyslu, jak je vnímám třeba v rámci blogu, ale spíše "hra se slovy", "hra s divadlem", "hra s kamením" a tak podobně a tak dále. Co se mne týče, dal jsem si za úkol krátce pohovořit o vývoji počítačových her s praktickými ukázkami, takže tam s sebou beru několik konzolí a starých počítačů - některé budou zapojené v provozuschopnosti, ale obecně půjde o to se na konzole opravdu "jen podívat".

Veškeré detaily o festivalu najdete na oficiálních stránkách, abych to sem nemusel kopírovat. Krom soutěže o sud piva (juchů!) tam najdete další inspiraci, proč městečko navštívit stranou výstavy.

No dobře - pokud někdo přijede a řekne, že chodí na můj blog, koupím mu pivo.

Pro mne by to byla dostatečná motivace! ;)

5 komentářů:

  1. Jeje, uz je to od Prahy preci jen moc daleko na to si tam odskocit jen na prednasku a pripadny pokec. Skoda.

    OdpovědětVymazat
  2. na me je to zas jeste moc malo daleko od prahy :/

    OdpovědětVymazat
  3. tlamiczko, hodina vlakem je daleko?

    OdpovědětVymazat
  4. Hodina je tak na hranici přijatelnosti, ale co koukám na iDOS, tak jsou to minimálně dvě hodiny vlakem. A to asi už daleko je - 4 hodiny cestovat tam a zpět.

    OdpovědětVymazat