1. 6. 2015

Pozvánka na Amiga (30) OldSchool Skidmarks párty - ( 31. července - 2. srpna 2015 )



Ať si kdo chce co chce říká, ať si mamka slzy utírá, k dokonalému létu patří Amiga párty, jako k hipsterovi brýle (takové ty, co nosila moje babička a udělají i z hezkého člověka hnusnou obludu). Takže na veřejnou známost se dává, že

31. července - 2. srpna 2015 proběhne Amiga Old School Skidmarks párty 2015!

Po loňském úspěchu jsme se již tehdy rozhodli, že cílem je propojit kabelem pár Amig a napojit na dva projektory tak, abychom mohli hrát Skidmarks v plné parádě - dvě vzájemně se doplňující obrazovky, levá a pravá. Přijde mi, že tím demonstrujeme potenciál hry na naprosté maximum, tj. žádné warpování - jenom dvě rozdvojky, osm joysticků a sud piva ;). Jeden projektor je již nyní potvrzený, na druhém se pracuje.

Ilustrační foto:



Vedle toho nesmíme zapomenout na fakt, že Amiga nám oslavila kulaté výročí, takže to taky pěkně oslavíme! Protože léto bude v plném proudu, úsloví "třicítky útočí" dostane opět další rozměr ;).

Účast můžete potvrdit na Google+ a nyní také moderně na Facebooku. I když účast nepotvrdíte, prostě přijďte a dobře si zahrajete. Začínáme v pátek někdy v podvečer (realisticky pátá nebo šestá hodina podvečerní), končíme v neděli asi tak v poledne. Takže láká-li vás propařená sobota, jste na správném místě!

Místo konání - Stará Škola ve Vraném nad Vltavou, ulice V Zídkách 128.

Doprava - jelikož je již dostavěná cyklostezka, je nejlepší se dopravit do Vraného autem - i tak si ale dejte na úseku Zbraslav - Jarov pozor na nepozorné ekoteroristy. Alternativně lze jet i vlakem a nebojím se to doporučit. Pokud přijedete autem do Vraného od Zbraslavi, před Papírnami musíte odbočit doleva (bacha na ten rigol podél silnice!) a pak uzoučkou stezkou nahoru - před kolejemi opět doleva a doveze vás to až ke škole. A mimochodem - pokud pojedete ze zahraničí, jako třeba z Brna, dá se přijet i přes Zvoli "zadem" (já tu cestu rád nemám, ale prostě důvěřujte své GPS).

Co s sebou - dobrovolný finanční příspěvek bude fajn, úplně zadarmo pronájem zase není. Chcete-li přespat, můžete, karimatka a spacák je rozumné minimum. Poblíž je hospoda, případně bude k dispozici snad i lednice a základní sociální zařízení. Krom obligátní dobré nálady bude fajn, když vezmete i nějakou Amigu ;).

Těším se na vás a šiřte slovo

Žádné komentáře:

Okomentovat