9. 11. 2010

Pubcast 07

Tentokráte s pánem Juniorem, který kvůli pubcastu přijel až ze Švýcarska. Během té hodiny a půl jsme se prokousali nesčetným množstvím témat. Začali jsme standardními otázkami na hráčské kořeny, postupně jsme se dostali k remakům či pokračováním her, naší pozornosti neunikla ani vlastní kreativita - jaké hry bychom si přáli hrát. Celkem obsáhlý pubcast se odehrával v ruchu poledního oběda, takže neočekávajte, že byste všemu rozuměli ;). Tak jako tak jsem s výsledkem spokojen, takže v případě zájmu stahujte!

5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Nechcel by si si poriadiť dáky lacnejší diktafón?
    Poprípade nahrávať v lepších podmienkách? Taký Pubcast 06 bol celkom zrozumiteľný. Kdež tu je kvalita celkom mizivá.

    OdpovědětVymazat
  3. No já musím souhlasit se simonem. Tenhle i ten co následuje po tomto je málo srozumitelný. Možná by neškodilo to prohnat nějakým inteligentním software, který by tomu dalo lepší zvuk a odstranilo hospodský šum.

    OdpovědětVymazat
  4. Když mně se ten hospodskej šum právě líbí. Je ale fakt, že tenhle můj Android nahrává hůře, než starší mobily, co jsem měl. Diktafon snad i doma mám, ale netahám ho sebou. A Pubcasty fakt nejsou nikdy plánované. Pokusím se s tím něco udělat, ale zázraky nečekejte. Svým způsobem je i záměr, že někdy lidi mumlaj a není jim rozumět.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, ale bohužial niekde nieje rozumeť vôbec.

    OdpovědětVymazat