4. 5. 2009

Natáčení pořadu Pařáda

Poslední dny, či spíše týdny, se nesou jasně v duchu příprav a natáčení našeho společného projektu s prostým názvem Pařáda. Má jít o pořad, kde se hrají hry. Všechny možné, na tisíc způsobů. Jedno z témat pořadu je hraní her na extrémní obtížnost, druhé je hraní her netradičním způsobem (takový Tekken na dancepadu), což bude stmeleno rozhovory v terénu, krátkými prostřihy s představením her, konzolí nebo prostě "kombo dne" ve dvaceti vteřinách. Celkem by divák za těch 10-15 plánovaných minut měl shlédnout něco, co bude mít (s trochou nadsázky) nadčasovou hodnotu.

Nechci pořad zatím moc propagovat. Jestli se chytne, udělá se mu vlastní kanál, patrně blog a nebál bych se ho nabídnout třeba do Prima Cool vysílání. Momentálně máme k dispozici 99% hrubého materiálu pro pilotní díl a pro první díl. Před sebou máme to nejtěžší - střih a postprodukce. Znělka nám zatím zcela chybí, i hudebně. Tým lidí máme schopný, ale synchronizace našeho koníčku s ostatními aspekty života je prostě obtížná. Já sám si myslím, že bychom za 14 dní měli být schopni vyprodukovat pilot a jeden díl.

Abyste si udělali představu, dávám tady dva odkazy na "něco jako trailer", který udělal náš střihač Jay_Tee za velice krátkou dobu. Neberte to moc vážně, je to taková první vlaštovka, která se ale myslím povedla - atmosféru z toho cítím. Druhé video je náš náhodný rozhovor v hospodě (asi po deseti pivech), který jistě použijeme (střihneme to chvilku po maníkovi hrajícím GTA4). Podobných nápadů máme dost a dají se snadno realizovat. Vzniknout z toho prostřihy, které osvěží záběry typu "20 minut Daveho, jak hraje Dooma". Suma sumárum půjde trochu o reality show na dost specifické téma, ale nebudeme se bát sem tam něco důveryhodně sehrát, aby to byla zábava. Technicky jsme v zásadě amatéři, ale už nyní vidím velice slušné výsledky.

Na závěr ještě ochutnávka základního designu (Drokk) do znělky a jinglů.





Ano, poslední dobou nějak nemám čas na hraní ;).

19 komentářů:

  1. Vypadá to fajně, těším se!

    OdpovědětVymazat
  2. To vypada perfektne! Uz jen to logo je krasny. Sakra, vy ste naky sikovny :) Tesim se.

    OdpovědětVymazat
  3. no parada (ehm :)), som zvedavy co z toho vyleze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jó, taky už se na vás těším :)
    V tý hospodě to chlapi jen nechtěli přiznat před ženskýma, ale jinak určitě hrajou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypada to jeste lip nez jsem si predstavoval, vyborne.

    OdpovědětVymazat
  6. i já se těším a pochválím design, moc pěkné, líbí ;) REZI-st

    OdpovědětVymazat
  7. supr, uz se na to tesim!

    OdpovědětVymazat
  8. dival jsem se na ten trailer a je perfektni, potom v te hospode, podle me se stydi ty lidi opovidat, nebo se bojí...a jak ses ptal ani karty...karty valí každej, nebo slovní fotbal a takovy flashovky, vali to na každym kompu v praci tomu veřím.
    Jo a moc se mi libilo že to chcete udělat retro ze tam budou stary konzole..to tady neni v česku ve světě je toho plná prdel, šak to mam moc rad -treba AVGN :D - rád bych se s tebou nějak spojil a pokomunikoval. Holtr-Nintendo power
    petr.hutej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jo a to logo jak mate s playstation ovladačem jak je tam misto tři symbolu grafika vasich tvaří..tak to dejte na všechny čtyři tlačitka nějaky vaše symboly. ten trojuhleník jestli ma mit nějakej skrytej vyznam, tak jsem to nepochopil a pradon. Taky se zajímam o grafiku a pod.. je to jen muj navrh. Hodně uspěchu a Dave chodim se na blog kazdej den, je super že to sem tam aktualizujes :) ne pišeš toho dost, aktualizace nejsou tak casty, ale das treba tri prispevky na jednou, to chválím
    Holtr

    OdpovědětVymazat
  10. 2Holtr: To víš, že budou, to je jenom demo. Aktualizuji náhodně, ale co vím, tak častěji, než "normální" hráči ;).

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to sem zvědavej, co z tohodle vyleze. :D delosombres

    OdpovědětVymazat
  12. Objevili se nakonec někde nějaké díly? Jsem asi lamka, ale nic jsem nenašel :-)...

    OdpovědětVymazat
  13. Smích povolen - máme 100 GB dat (na cca 3-4 díly), ale minulej rok byl pro většinu tak hektickej, že se nic nesestříhalo. Ale minulý měsíc jsme činnost oprášili, dokonce je něco ve střižně již, takže se to blíží ;).

    OdpovědětVymazat