15. 9. 2009

High Speed Velocity Bowling

Chudák Kofila. To je můj kamarád, který moc rád utrácí peníze za hry, které mají pěknou grafiku. Jak ale hořce on zaplakal! Plakal nakonec tak hořce, že se musel se svou hořkostí s někým podělit. A s kým jiným, než se svým starým, plešatícím kamarádem, známým to tvrdým pařanem s nejdrsnějším přístupem ke hrám vůbec. A tak se stalo, že v neděli večer se objevil davesade a tři lahve vína na jeho zápraží. Vítejte do světa High Speed Velocity Bowling!


Obvykle se nevěnuji vysloveně tupým hrám, ale tentokrát musím udělat výjimku. Při High Speed Velocity Bowling jsme si totiž užili náramně legrace. Nejprve jsme si dělali srandu ze samotné konzole, jelikož grafika je na úrovni Playstation 1. Pak jsme si dělali srandu z animace panáků, kdy to vypadá, že během vrhu koulí zároveň vykonávají velkou potřebu a roztírají si exkrementy mezi stehny. No a nakonec jsme chroptěli smíchy při realizaci ovládání, které se jakože snaží o využití motion senzoru v ovladači.


Hlavní táhlo hry je bezesporu v ovládání, kdy držíme ovladač v jedné dlani, pomocí L2 a R2 tlačítek udělujeme bowlingové kouli rotaci no a nakonec ovladačem "švihneme", jakože hodíme koulí. Nejednou mne napadlo, že hodit ovladač do televize bude mnohem snadnější, než u slavného Wiimotu a to nejen kvůli neexistenci šňůrky, ale hlavně kvůli nepříliš ergonomickému držení. Ale to hlavní je - nefunguje to. Ať děláte co děláte, "hod" je naprosto nezvladatelný. A bez toho je tenhle Bowling ztracený.


Na této hře se nepovedlo vůbec nic a zmiňuji ji jenom proto, že na Playstation Network je možné si za peníze stahovat nové postavičky, které se ve hře objeví. Chtěl jsem jenom vyjádřit údiv nad tím, jak to může fungovat.

Zbytek noci jsme hráli GTA4 a to bylo super.

Žádné komentáře:

Okomentovat