10. 5. 2010

Pubcast 03

Třetí Pubcast se pěkně rozjel. Původně jsem ho plánoval jenom s Pavlem Dobrovským, že bych ho, jako dlouholetého herního novináře, vyzpovídal o věcech starých i nových, jak to vidí svou optikou. Nakonec se ale náš dýchánek rozrostl ještě o Drokka, Saurona a Viktora Hnátka (a ještě pár pseudonymů), takže nakonec jsme vyplodili 73 minuty více-méně moderovaného rozhovoru, který při opakovaném poslechu docela dává smysl. Krom toho, že bych rád ještě jednou poděkoval všem zúčastněným dodám, že na začátku jsme měli vymyšlené pouhé tři otázky, avšak řetězcem událostí v diskuzi jsme probrali nakonec mnohem více věcí. Všechny se naštěstí týkají tématu her, takže zklamán by neměl být nikdo z běžných posluchačů. Přesto došlo k drobnému střihu, kdy jsem vyhodil nicneříkající a nesmyslné kecy okolo, nakonec ale šlo asi jen o pět minut materiálu. Na závěr dodám, že jsem zachoval formát WMA, jak vylezl z diktafonu, při kvalitě 128 kbit jde o maximum, co z toho dostanu (to pro ty, co si minule stěžovali, že se to nedá poslouchat - nyní to nebude prostě lepší). Podle mne se to poslouchat v pohodě dá, nejsem moc náročnej, uznávám. A maličkost - to víno do nás padalo zatraceně rychle, nemluvě o tom, že většina z nás před rozhovorem již krapínek požila. Takže enjoy! (70 MB)

3 komentáře:

  1. musim rict ze jsem velky fanousek pubcastu ... opravdu kefry v hospode hracu vasich kvalit jsou uber ... vcera vecer jsem si chtel dat pro opacko prvni dil a vyjukl na me novy treti ... sam doma v 10 vecer jsem nahlas rekl "no super!" ... vystridalo to cerveneho trpaslika u me v telefonu :))

    co se tyce kvality je tentokrat opravdu vyborna .. mozna az moc zbytecne ... me u tech predeslych 2 nevadilo v podstate nic
    tedy vzhledem k tomu v jakem prostredi se to nahrava a jakym pristrojem ..

    jedine co me sere je moje neznalost starych rpg (resp veskerych pac je nehraju) o kterych se bavite takze se obcas ztracim ale mam chut to napravit ;)

    vyborna prace panove ... BIG UP ... jen houst ...

    OdpovědětVymazat
  2. Pubcast je skutečně super nápad, jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pripajam sa k chvale - vyborny napad a velmi zaujimava diskusia.

    OdpovědětVymazat