3. 5. 2011

Pozvánka na Amiga Body Blows Party

Jelikož loni byly stížnosti, že jsem o akci začal hovořit až na poslední chvíli a tedy pozdě, vemte prosím na vědomí, že se na červen opět chystá v papírnách Amiga akce, nyní s tématikou Body Blows. Pro ty, co nevědí, o čem je řeč, doporučuji shlédnout report z loňské Worms Party. Níže následuje přepis z oficiální pozvánky. Těším se na vás!

Termín: pátek 10. až neděle 12. června 2011. V pátek se budeme scházet v pozdním odpoledni – od cca 18 hodin, konec bude v neděli kolem poledne.
Místo konání: bývalé papírny ve Vraném nad Vltavou (kousek za Prahou – u Zbraslavi). GPS souřadnice jsou: 49°56'27.319"N, 14°23'10.144"E - je to cca 50 m před hostincem U Kaštanu, který má adresu Nádražní 116, Vrané nad Vltavou. Pokud jste na akci ještě nebyli, podle přiložené mapy by neměl být problém to najít. Červené šipky vychází z jediné a hlavní silnice od Zbraslavi, resp. Prahy. Ze Zbraslavi do Vraného je to cca 5 km – pozor pojedete celkem úzkou cestou vedoucí přes chatovou oblast a zahrádkářské kolonie. Je to oblíbená rekreační cesta, hlavně v sobotu potkáte spoustu cyklistů, bruslařů i pěších, tak opatrně.




Vstupné: necháme dobrovolné, máme v úmyslu vybrat 1000 Kč za pronájem prostor + sud piva a pronájem pípy na víkend.
Veřejný den – sobota: pokud budete chtít vzít svoji rodinu, kamarády, děti, jste vítaní. Můžete si prohlédnout naše stroje, rádi vás i vaše děti k amigám posadíme, předvedeme je a necháme vás samozřejmě cokoli zahrát.
Program: nebudeme nic hrotit, jedná se setkávací a herní událost. Jestli bude zájem, dáme si turnaj v Body Blows, jinak klasika: Lotus čtyřhra, nové levely v Chaos Engine, optimalizovaný AB 3D II atd. Vezmu s sebou daťák, budeme promítat.
Nováčci: jestli byste měli zájem a jen se bojíte, že nikoho neznáte, nechte obavy doma, jste srdečně zvaní a vítaní. Pokud potřebujete probrat nějakou amiga záležitost, je to ideální příležitost.
Bezpečnost: akce bude probíhat v polorozpadlé fabrice – je tam výborná HiredGuns atmosféra, ale hrozí nebezpečí úrazu. Přístup k místu konání a toaletám je vyznačen a zcela bezpečný, ale je přísně zakázáno odchylovat se od vyznačených tras. Je to tam opravdu nebezpečné! Kdo neuposlechne, bude vykázán!
Sociální zařízení: je ubohé, ale funkční. Na místě je sprcha, pisoáry a toalety, ale nejsou jako v Alcronu. V případě, že si s sebou budete brát nějakou princeznu, které by sociální zařízení nevyhovovalo, v okolí je několik restaurací.
Parkoviště: parkovat můžete přímo v prostorách papíren, od parkoviště do vstupních prostor to je cca 10m a na auta budete z místa konání vidět.
Co s sebou: Pokud berete amigu, vemte s sebou i prodlužku a případně rozdvojky.
Účast prosím potvrďte nejlépe na Amigafóru nebo e-mailem (amiga1260 _at_ seznam.cz ).

3 komentáře:

  1. Potvrzuju neucast mame akorat slezinu se zakladkou, ale mrzi me to :(

    OdpovědětVymazat
  2. tradicne potvrzuju neucast, moc daleko a prilis velka koncentrace alkoholiku

    OdpovědětVymazat
  3. Já vyrážím ... kdyby někdo chtěl jít na stopa na trase Domažlice - Plzeň - Vrané, tak ho můžu nalodit.

    OdpovědětVymazat