8. 7. 2014

Pozvánka na Old School Amiga párty - 1.-3. srpna 2014


Vážení přátelé, jako každý rok bych vás rád pozval na již asi šestý (nebo jubilejní pátý?) ročník Amiga párty ve Vraném nad Vltavou, stejně jako minulý rok - odehrávající se ve Staré Škole v téže obci! Po veleúspěšných akcích ve Vranských Papírnách (tehdy se vařil Lotus, Worms, Banshee, Body Blows) se akce přesunula do míst mého dětství. Loni jsme tam řádně zapařili Hired Guns, no letos to bude demoverze našeho skromného výtvoru - Chaos Guns. Pochopitelně se počítá s tím, že se budou hrát i jiné hry, případně že se nebude hrát vůbec a místo toho si pustíme nová dema, pokecáme o současném stavu české Amiga scény nebo se prostě jen vzájemně seznámíme. Vítáni jsou i ti, kteří na Amize nehrají, dokonce nepohrdneme ani lidmi, kteří Amigu nemají či neznají - Amig bude dost, zapůjčíme, zaučíme! Atmosféra akcí je bezkonkurenční a kdo dosud nebyl, nechť hořce lituje a hlavně - nechť napraví!

Místo konání - Stará Škola ve Vraném nad Vltavou, ulice V Zídkách 128.


Doprava - doporučuji z Prahy vlakem, dá se jet i autem po silnici - pozor na cyklisty (tou dobou asi ještě nebude cyklostezka hotová)! Až přijedete do Vraného, před Papírnami musíte odbočit doleva (bacha na ten rigol podél silnice!) a pak uzoučkou stezkou nahoru - před kolejemi opět doleva a doveze vás to až ke škole. Jako loni - vyvěsím tam boing bally, ale abyste věděli, po čem koukat. Mimochodem - pokud pojedete ze zahraničí, jako třeba z Brna, dá se přijet i přes Zvoli "zadem" (já tu cestu rád nemám, ale prostě důvěřujte své GPS).


Co s sebou - dobrovolný finanční příspěvek bude fajn, úplně zadarmo pronájem zase není. Chcete-li přespat, můžete, karimatka a spacák je rozumné minimum. Poblíž je hospoda, případně bude k dispozici snad i lednice a základní sociální zařízení. Krom obligátní dobré nálady bude fajn, když vezmete i nějakou Amigu ;).

Těším se na vás a šiřte slovo!

1 komentář: