1. 4. 2011

Hra měsíce: Simon the Sorcerer


O Simonovi jsem se již rozepisoval dříve. Každopádně je to na letošní apríl velice dobrá volba myslím a to i proto, že jde historicky o první hru měsíce časopisu Score. Jak na Simona vzpomínáte vy? Jak ho uctíváte? Zkoušeli jste také nacpat žebřík do čepice?

4 komentáře:

  1. Jasne, Simon je uplne super a to vobec nie som adventurista. Hra je naozaj vtipna a to tym najlepsim sposobom. Nedavno som si presiel obidva diely a opat som sa po rokoch na tom nasmial. Osobne za najvacsi flash povazujem v dvojke toho jokera (co mu treba dat knihu vtipov) ktory ma tak neuveritelne uzasny smiech ze na nom dokazem strasne dlho ulietavat.

    OdpovědětVymazat
  2. Simon patri medzi kultove adventurky...kto vie preco. Mozno, ze bol vo svojej dobe, tak podobny a zaroven tak rozdielny od Lucasoviek. Ale hlavne mal svojsku atmosferu, ktora je nezamenitelna (co bude isto kombinaciou grafiky, humoru a skratka vsetkeho). Simon Kuzelnik je fajn, len skoda, ze novodobe sequely uz tak nie...degraduje to povedomie o znacke ako celku :(

    OdpovědětVymazat
  3. Simon je hlavne dokonala teenagerovska hra. Vypada sice jako roztomila pohadka, ve skutecnosti je to ale hra pro takovy drzy drzkovaty pubescenty, stejny jako je sam Simon The Sorcerer. Kdyz jsme v Simonovejch letech tuhle adventku hrali, tak jsme se dokazali dokonale vzit do jeho prastenejch pribehu a drzejch hlasek.

    S novymi pokracovani se tenhle styl humoru rekl bych dostal z hranice nejaky 16,17 let na 12 az 14 a uz to neni ono.

    OdpovědětVymazat
  4. K Simonovi 1 viz. muj komentar na http://www.databaze-her.cz/hry/simon-the-sorcerer/. Dvojka se mi zda prekvapive slabsi, casto opravdu nepokryte kopirujici MI a o dost obtiznejsi, mnohdy az na samy hranici snesitelnosti. Patrne bych ji zaradil do zebricku "10 nejprecenovanejsich adventur".

    OdpovědětVymazat